Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: 040 584 4762/ pcs(ät)pcs-engineering.fi /fi/en/sv

Ajankohtaista

PCS Engineering tiedottaa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
PCS-Engineering Oy modernisoi biojalostusteknologiayhtiö Chempolis Oy:n Oulun demolaitoksen sähköistyksen ja automaation. Tilaus toimituksesta vahvistettiin yhtiömme Oulun toimistolla 27.05.2020, laitetoimitukset ja suunnittelu aloitetaan välittömästi, modernisoitu laitos käyttöönotetaan ja luovutetaan tilaajalle joulukuussa 2020. Kuvassa PCS-Engineering Oy:n toimitusjohtaja Hannu Luhtaniemi (vas) ja projektipäällikkö Jorma Jalkanen (kesk) sekä Chempolis Oy:n toimitusjohtaja Tomi Honkala (oik).

PCS-Engineering Oy modernisoi biojalostusteknologiayhtiö Chempolis Oy:n Oulun demolaitoksen sähköistyksen ja automaation.
Tilaus toimituksesta vahvistettiin yhtiömme Oulun toimistolla 27.05.2020, laitetoimitukset ja suunnittelu aloitetaan välittömästi, modernisoitu laitos käyttöönotetaan ja luovutetaan tilaajalle joulukuussa 2020.
Kuvassa PCS-Engineering Oy:n toimitusjohtaja Hannu Luhtaniemi (vas) ja projektipäällikkö Jorma Jalkanen (kesk) sekä Chempolis Oy:n toimitusjohtaja Tomi Honkala (oik).
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Congratulations to PCS Engineering & team

3 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
Kesätyöntekijöitä PCS:lle 04.05.2020 ! Jyväskylän AMK:n sähköinsinööriopiskelija Lauri Lahtinen (vas.) aloitti kesätyöntekijänä Jyväskylässä ja Oulun AMK:n automaatioinsinööriopiskelija Janne Keskimölö (oik.) Oulussa. Toivotamme uudet lupaavat tekijät tervetulleeksi joukkoomme.

Kesätyöntekijöitä PCS:lle 04.05.2020 !
Jyväskylän AMK:n sähköinsinööriopiskelija Lauri Lahtinen (vas.) aloitti kesätyöntekijänä Jyväskylässä ja Oulun AMK:n automaatioinsinööriopiskelija Janne Keskimölö (oik.) Oulussa.
Toivotamme uudet lupaavat tekijät tervetulleeksi joukkoomme.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

5 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
Perttu Rantalainen aloitti PCS:llä Jyväskylässä 03.02.2020. Perttu on valmistunut automaatioinsinööriksi Jyväskylän AMK:sta 2018 jonka jälkeen kokemusta on kertynyt mm. Wärtsilän työkomennuksilta Dominikaanisessa tasavallassa ja Bangladeshissa.

Perttu Rantalainen aloitti PCS:llä Jyväskylässä 03.02.2020.
Perttu on valmistunut automaatioinsinööriksi Jyväskylän AMK:sta 2018 jonka jälkeen kokemusta on kertynyt mm. Wärtsilän työkomennuksilta Dominikaanisessa tasavallassa ja Bangladeshissa.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Onnea ja menestystä uusiin haasteisiin 🙋🙏

8 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy

... Näytä lisääNäytä vähemmän

9 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy

Syysinfoa, curlingia ja savusaunaa - pikkujoulut pe 22.11 Jyväskylässä ... Näytä lisääNäytä vähemmän

9 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
Pe 15.11 pidettiin Oulussa perinteinen syysinfo 15 v kakkukahvien kera. Ilta jatkui sittemmin Kalajoella viettettyjen pikkujoulujen merkeissä.Image attachment

Pe 15.11 pidettiin Oulussa perinteinen syysinfo 15 v kakkukahvien kera.

Ilta jatkui sittemmin Kalajoella viettettyjen pikkujoulujen merkeissä.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Onnea 15 vuotiaalle, Oulussa ja Kalajoella hyvä viettää juhlaa 👌🎶🌹

9 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
Onnea 🎂 15 vuotiaalle - matkamme jatkuu ! 👍

Onnea 🎂 15 vuotiaalle - matkamme jatkuu ! 👍 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Onnea!

Onnea 🎂

Onnittelut 🌹🎂

Hyvää syntymäpäivää PCS-Engineering Oy! Tv. Hannu ja Tarja.

Gratulerer!

View more comments

11 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
PCS-Engineering Oy ja Tapojärvi Italia S.R.L sopimukseen Italian Ternissä sijaitsevan metallin talteenottolaitoksen sähkö- ja automaatiosuunnittelusta, sovellusohjelmoinnista ja käyttöönotosta. Sopimus allekirjoitettiin yhtiöiden välillä 21.8.2019, projektin suunnittelutyö aloitettiin heti. Suunnitteluosuuden valmistuminen ajoittuu ensi vuoden keväälle, käyttöönotto Italiassa Q3/2020. Kuvassa yhtiöiden toimitusjohtajat Hannu Luhtaniemi (PCS) oikealla ja Martti Kaikkonen (Tapojärvi Italia S.R.L) vasemmalla.

PCS-Engineering Oy ja Tapojärvi Italia S.R.L sopimukseen Italian Ternissä sijaitsevan metallin talteenottolaitoksen sähkö- ja automaatiosuunnittelusta, sovellusohjelmoinnista ja käyttöönotosta.
Sopimus allekirjoitettiin yhtiöiden välillä 21.8.2019, projektin suunnittelutyö aloitettiin heti.
Suunnitteluosuuden valmistuminen ajoittuu ensi vuoden keväälle, käyttöönotto Italiassa Q3/2020.
Kuvassa yhtiöiden toimitusjohtajat Hannu Luhtaniemi (PCS) oikealla ja Martti Kaikkonen (Tapojärvi Italia S.R.L) vasemmalla.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Hienoa 👌👍

Congratulations to PCS

1 vuotta sitten

PCS-Engineering Oy

Kuplafutista Jyväskylässä 07.06 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 vuotta sitten

PCS-Engineering Oy
Ville Iivari aloitti kesätyöt PCS:n Oulun toimistolla 06.05.2019. Ville on 23 vuotias koneautomaation opiskelija Oulun AMK:sta.

Ville Iivari aloitti kesätyöt PCS:n Oulun toimistolla 06.05.2019. Ville on 23 vuotias koneautomaation opiskelija Oulun AMK:sta. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Haluatko kuulla lisää?