Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: 040 584 4762/ pcs(ät)pcs-engineering.fi /fi/en/sv

Ajankohtaista

PCS Engineering tiedottaa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 viikkoa sitten

PCS-Engineering Oy
ONNEA 16-VUOTIAALLE 🍰☕️ MATKAMME JATKUU 👍

ONNEA 16-VUOTIAALLE 🍰☕️ MATKAMME JATKUU 👍 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
Yhtiöllemme on 14.09.2020 myönnetty ISO45001:2018 sertifikaatti (Työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmä). Sertifioinnin suoritti DNV GL - Business Assurance Finland. https://www.iso45001.fi/

Yhtiöllemme on 14.09.2020 myönnetty ISO45001:2018 sertifikaatti (Työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmä).

Sertifioinnin suoritti DNV GL - Business Assurance Finland.
www.iso45001.fi/
... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
Hannu Katajisto aloitti Jyväskylässä elokuun alussa. Hannulla on vahva osaaminen erityisesti Siemensin laitteilla ja ohjelmistoilla toteutetuissa voimalaitosautomaatioprojekteissa. Ohjelmointi- ja käyttöönottokokemusta on kertynyt vuodesta 2008 saakka sekä kotimaisissa että kansainvälisissä hankkeissa toimien.

Hannu Katajisto aloitti Jyväskylässä elokuun alussa.
Hannulla on vahva osaaminen erityisesti Siemensin laitteilla ja ohjelmistoilla toteutetuissa voimalaitosautomaatioprojekteissa.
Ohjelmointi- ja käyttöönottokokemusta on kertynyt vuodesta 2008 saakka sekä kotimaisissa että kansainvälisissä hankkeissa toimien.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

3 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
Kimin kolmikymppisiä kahvisteltiin viime viikolla...Onnittelut !

Kimin kolmikymppisiä kahvisteltiin viime viikolla...Onnittelut ! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

6 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
PCS-Engineering Oy modernisoi biojalostusteknologiayhtiö Chempolis Oy:n Oulun demolaitoksen sähköistyksen ja automaation. Tilaus toimituksesta vahvistettiin yhtiömme Oulun toimistolla 27.05.2020, laitetoimitukset ja suunnittelu aloitetaan välittömästi, modernisoitu laitos käyttöönotetaan ja luovutetaan tilaajalle joulukuussa 2020. Kuvassa PCS-Engineering Oy:n toimitusjohtaja Hannu Luhtaniemi (vas) ja projektipäällikkö Jorma Jalkanen (kesk) sekä Chempolis Oy:n toimitusjohtaja Tomi Honkala (oik).

PCS-Engineering Oy modernisoi biojalostusteknologiayhtiö Chempolis Oy:n Oulun demolaitoksen sähköistyksen ja automaation.
Tilaus toimituksesta vahvistettiin yhtiömme Oulun toimistolla 27.05.2020, laitetoimitukset ja suunnittelu aloitetaan välittömästi, modernisoitu laitos käyttöönotetaan ja luovutetaan tilaajalle joulukuussa 2020.
Kuvassa PCS-Engineering Oy:n toimitusjohtaja Hannu Luhtaniemi (vas) ja projektipäällikkö Jorma Jalkanen (kesk) sekä Chempolis Oy:n toimitusjohtaja Tomi Honkala (oik).
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Congratulations to PCS Engineering & team

6 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
Kesätyöntekijöitä PCS:lle 04.05.2020 ! Jyväskylän AMK:n sähköinsinööriopiskelija Lauri Lahtinen (vas.) aloitti kesätyöntekijänä Jyväskylässä ja Oulun AMK:n automaatioinsinööriopiskelija Janne Keskimölö (oik.) Oulussa. Toivotamme uudet lupaavat tekijät tervetulleeksi joukkoomme.

Kesätyöntekijöitä PCS:lle 04.05.2020 !
Jyväskylän AMK:n sähköinsinööriopiskelija Lauri Lahtinen (vas.) aloitti kesätyöntekijänä Jyväskylässä ja Oulun AMK:n automaatioinsinööriopiskelija Janne Keskimölö (oik.) Oulussa.
Toivotamme uudet lupaavat tekijät tervetulleeksi joukkoomme.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

9 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy
Perttu Rantalainen aloitti PCS:llä Jyväskylässä 03.02.2020. Perttu on valmistunut automaatioinsinööriksi Jyväskylän AMK:sta 2018 jonka jälkeen kokemusta on kertynyt mm. Wärtsilän työkomennuksilta Dominikaanisessa tasavallassa ja Bangladeshissa.

Perttu Rantalainen aloitti PCS:llä Jyväskylässä 03.02.2020.
Perttu on valmistunut automaatioinsinööriksi Jyväskylän AMK:sta 2018 jonka jälkeen kokemusta on kertynyt mm. Wärtsilän työkomennuksilta Dominikaanisessa tasavallassa ja Bangladeshissa.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Onnea ja menestystä uusiin haasteisiin 🙋🙏

12 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy

... Näytä lisääNäytä vähemmän

12 kuukautta sitten

PCS-Engineering Oy

Syysinfoa, curlingia ja savusaunaa - pikkujoulut pe 22.11 Jyväskylässä ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Haluatko kuulla lisää?