Laatu ja turvallisuus

Laatu

Yhtiömme toimipisteissä on käytössä johtamisjärjestelmä, joka pohjautuu voimassa oleviin ISO 9001:2015 ja ISO 45001:2018 laatujärjestelmäsertifikaateihin (Oulun seudun toimipiste). Vuosittain DNV auditoi toimintamme määräaikaisarviontiohjelman mukaisesti.

Johtamisjärjestelmämme on oleellinen tekijä organisaatiomme menestyksessä. Kehityksen takaamme analysoimmalla organisaatiomme prosesseja sekä asiakastarpeita päivittäisessä toiminnassamme, niin johdon kuin työtekijöidemme toimesta.

Laatupäällikkönämme toimii Jorma Jalkanen.

 

Työturvallisuus

Työterveys- ja Työturvallisuusjärjestelmä on osa organisaatiomme johtamisjärjestelmää. Sen tarkoituksena on edistää henkilöstömme työterveyttä, työturvallisuutta sekä ehkäistä työhön liittyviä vammoja ja terveyden heikentymistä. Kehitämme jatkuvasti työterveys- ja työturvallisuusyhteistoimintamme tasoa.

Yhteistoimintamme yhtenä keskeisenä tavoitteena on vahvistaa työilmapiiriämme. Yhteistoiminnan sisäistäminen on osa työntekijöidemme henkilökohtaista ammattitaitoa ja liittyy keskeisesti yrityksemme jokapäiväiseen toimintaan.

Työturvallisuuspäällikkönämme toimii Pekka Syväjärvi.

Kiinnostuitko palvelusta?

Prosessiteollisuuden laadukas ja luotettava kumppani – Reliable Partner